Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Opinie klientów o naszym sklepie

4.87
Liczba wystawionych opinii naszych klientów: 670
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-25
Po raz kolejny robię zakupy w sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony.Bardzo dobrej jakości produkty i super obsługa.Polecam wszystkim Api Miodek.
Tadeusz, Bielsko-Biała
Czy opinia była pomocna? Tak 10 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-21
Super obsługa, polecam ten sklep.
Lidia, Łomianki
Czy opinia była pomocna? Tak 7 Nie 0
2/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-20
ZYGMUNT, GLIWICE
Czy opinia była pomocna? Tak 2 Nie 3
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-15
Dostawa jak zwykle szybko i sprawnie, towar dobrze zabezpieczony. Wszystko zrobione profesjonalnie Jakość produktu/pierzga premium/ bez zarzutu.
Tadeusz, Warszawa
Czy opinia była pomocna? Tak 7 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-15
ok kupiłem pirzegę
Jacek, Warszawa
Czy opinia była pomocna? Tak 5 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-14
Wszystko profesjonalnie :)
Małgorzata, Kostrzyn Wlkp
Czy opinia była pomocna? Tak 5 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-12
Polecam !
Grzegorz, Glowno
Czy opinia była pomocna? Tak 2 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-10
Beata, Grojec
Czy opinia była pomocna? Tak 2 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-10-04
Malgorzata, Zakopane
Czy opinia była pomocna? Tak 2 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-09-25
Profesjonalna obsługa, przejrzyste informacje. Tak trzymać !
Anna, Bergen
Czy opinia była pomocna? Tak 5 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-09-23
Komunikacja dobra.
Jan, Rzeszów
Czy opinia była pomocna? Tak 1 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-09-22
Wszystko ok
Anna, Niemce
Czy opinia była pomocna? Tak 1 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-09-18
Sklep Api Miodek jest godny zaufania. Zdarzały się dawniej potluczone i pęknięte słoiki w przesyłkach, ale jest to, chyba, bardziej wina firmy kurierskiej. Obecna przesyłka dotarła w całości
Jakub, Strzyżów
Czy opinia była pomocna? Tak 4 Nie 1
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-09-16
produkt najwyższej jakości, solidnie zapakowany, szczerze polecam
Honorata, Krzywcza
Czy opinia była pomocna? Tak 4 Nie 0
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
2022-09-16
Miroslaw, Warszawa
Czy opinia była pomocna? Tak 0 Nie 0
/5
Czy opinia była pomocna? Tak Nie
Odpowiedź sklepu
Zaufane Opinie IdoSell
4.87 / 5.00 670 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2022-10-15
Dostawa jak zwykle szybko i sprawnie, towar dobrze zabezpieczony. Wszystko zrobione profesjonalnie Jakość produktu/pierzga premium/ bez zarzutu.
2022-09-23
Komunikacja dobra.

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel